ØYENMASSAGER Beskytt øynene dine og gjør helsen din til fingerspissene

ØYENMASSAGER Beskytt øynene dine og gjør helsen din til fingerspissene

Beskytt øyehelsen din

FRUintelligent øyemassasjeapparatmed varme, en helsegave som passer for folk i alle aldre.

Vedtar tradisjonell kinesisk medisin meridianteori og tradisjonell kinesisk medisin skjønnhetsprinsipp, hjelper øynene med å øke oksygen og meridianen, forbedre øyets blodsirkulasjon og lindre øyetretthet.Gjennom varmkompressteknikk, lufttrykk, vibrasjoner, akupunktsmassasje, øyegnidning osv. kan det redusere synsskader, holde øynene og effektivt forbedre søvnen.

6

En av de største egenskapene til MAK øyemassasjeapparat er dens allsidighet.Den har opptil fire massasjemoduser, og har også åtte oppgraderingsfunksjoner.Den kan bytte de ulike modusene du ønsker med én knapp, noe som løser øyetretthet i størst grad Problemet.

https://www.mak-homelife.com/eye-massager-with-heat-and-vibration-remote-control-compression-bluetooth-music-temple-eye-massage-mask-rechargeable-for-relax-eye-strain-dark-circles-eye-bags-dry-eyes-improve-sleep-product/

FRUØyemassasjeapparat

Verdi og omsorg for øynene våre

I det daglige travle arbeidet, studier og underholdning, vil øynene våre alltid føle seg slitne, tørre øyne eller migrene.For å lindre noen tørre øyne, er den varme kompressprosedyren for øyemassasje en av de velkjente behandlingsmetodene.Bidrar til å stimulere produksjonen av tårer og øke fuktigheten i øynene.Derfor må vi ta godt vare på øynene og utvikle gode vaner.For best resultat anbefales det å bruke 10-15 minutter om dagen. Etter en stund vil du merke forskjellige endringer i øynene dine.

4

Det er så mange steder og anledninger hvor øyne blir brukt i livene våre, så mange ganger har vi en tendens til å unnlate å ta vare på øynene våre, og mange øyeproblemer oppstår som et resultat, så riktig øyemassasjetid er veldig viktig.

5


Innleggstid: 18. november 2021