Skynd deg og forbered julegavene dine ——Oppladbare håndvarmere

Skynd deg og forbered julegavene dine ——Oppladbare håndvarmere

Hvorfor velgeFRUOppladbare håndvarmere?

hand warmer 2

3 i 1 håndvarmere.Det er ikke bare en liten håndvarmer, men også et nødbatteri.3 sekunders rask varm komprimering og massasje med én knapp. Håndvarmere har en sugekraft som kan brukes separat eller syntetiseres til én.Du kan ha to bærbare håndvarmere, som også kan bæres i to lommer på kåpen.

hand warmer 3

LANGTIDS BRUK.

5000mAh kapasitet kan gi full lading til vanlige digitale enheter på markedet, slik som iPhone X, Samsung Galaxy, andre Android-telefoner og andre elektroniske enheter ladet via USB-kabel.

Det er en fin størrelse å holde og føles glatt i hendene.Praktisk å bære hvor som helst med hvilken som helst lomme eller veske mens du sporter, fisker, fotturer, camping, ski, reiser eller driver med sport utendørs.Også en perfekt gjenbrukbar håndvarmerløsning i kaldt vær for en pendler eller kontorarbeider.

hand warmer 5

hand warmer 6

Komfortabel temperatur, justerbare innstillinger.

N1 er perfekt for deg, mild varme til varme innstillinger, fra 42 ℃ til 52 ℃, du kan alltid finne din mest komfortable varmeinnstilling. Den perfekte størrelsen, og med bedre ergonomisk design, lett å gripe, behagelig å holde i hånden. Stor én knapp for å kontrollere alle.

礼物素材图片

Perfekt vintergave

Dobbeltsidig oppvarming for smertelindring og lar deg føle deg bedre.Pebble form håndvarmer rask oppvarming i løpet av sekunder og bra for både hender og føtter og bidrar til å lindre smerten ved magekramper, tretthet og så videre.


Innleggstid: Des-08-2021